Antal visningar totalt:

38,727

Just nu skrotar vi:
- text

 

Beg. delar till Volvo 740, 940 och V70 & VW Golf, endast kortbetalning
Under semestertid så har vi begränsade öppettider, ring innan!

Utterstad bilskrot

Begagnade och återvunna bildelar

När vi skrotar och demonterar bilar på vår bilskrot tar vi hand om fräscha och hela bildelar och säljer dem i vår butik.

Begagnade bildelar

När vi skrotar och demonterar bilar tar vi hand om hela och fullt fungerande bilar och säljer dem i vår butik.

När en bil inte längre är körbar innehåller den fortfarande många fullt fungerande bildelar som vi återvinner. Vi anser att det skulle vara slöseri att skrota fullt fungerande delar. Så hos oss kan ni hitta fullt fungerande bildelar som fälgar, kopplingar, tändstift, vindrutetorkare med mera. Självklart har vi bra priser på våra återvunna bildelar.

bildelar

Begagnade bildelar är miljövänligt

Att utrusta eller reparera sitt fordon med återvunna bildelar är inte bara ekonomiskt billigare, det är även ett miljömedvetet handlande.

Vi anser att om man kan återanvända fullt fungerande bildelar istället för helt nya bildelar så ska man helst göra det. Det bidrar till ett mer miljövänligt och hållbart samhälle om vi kan återvinna så mycket som möjligt. Dessutom är det billigare för både er kunder och för samhället om vi inte måste producera nytt hela tiden. Så när ni handlar hos oss kan ni alltid känna att ni agerar miljömedvetet!

bilskrot

Välkomna in till oss och fynda bland hela och fräscha återvunna bildelar!

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om våra begagnade bildelar.

Vilken typ av bildelar har ni till försäljning?

Vi har alla typer av bildelar till försäljning som bland annat kopplingar, fälgar, tändstift och katalysatorer. Vi ser till att de delar vi återvinner är hela, fräscha och fullt fungerande.

Vad har ni för priser på era begagnade bildelar?

För närvarande är det inte möjligt för oss att ha en prislista på vår hemsida eftersom vi har så mycket bildelar i omlopp. Enklast är om ni ringer in till oss eller kommer in i vår butik och kollar med oss vad vi har för bildelar tillgodo. Vi har alltid bra delar till bra priser!

Är begagnade bildelar ett lika bra alternativ som helt nya bildelar?

När vi demonterar bilar så ser vi till att bara ta tillvara på hela och fungerande bildelar. Därför kan ni många gånger fynda hos oss och få fungerande delar till ett mycket billigare pris än om ni skulle beställa helt nya bildelar.