Antal visningar totalt:

38,727

Just nu skrotar vi:
- text

 

Beg. delar till Volvo 740, 940 och V70 & VW Golf, endast kortbetalning
Under semestertid så har vi begränsade öppettider, ring innan!

Utterstad bilskrot

Bilbärgning i Östergötland

Vi erbjuder bärgning av era gamla och trasiga bilar till vår bilskrot i Utterstad Östergötland.

Bilbärgning till skroten

Har er bil gått sönder eller om ni av någon annan anledning inte kan transportera den till vår bilskrot kan vi erbjuda er bilbärgning av den.

I många fall kan det vara så att en bil inte är körbar om den har gått sönder i en krock, eller om den bara har fallerat av åldern. Då kan det krävas bärgning eller transport av bilen till en bilskrot. Har ni inte möjlighet att transportera er bil så kan ni kontakta oss för bärgning. Ska ni skrota er bil hos oss så kan vi hjälpa er att bärga den till vår bilskrot efter överenskommelse.

bilbärgning

Auktoriserad bilskrot

Vi vill att ni ska känna er trygga i ert val av bilskrot. Vi på Utterstad bilskrot är en auktoriserad bilskrot som ser till att din bil tas hand om på rätt sätt.

Att vi är en auktoriserad bilskrot innebär att vi tar hand om din bil på rätt sätt och ser till att reglerna i miljöbalken efterlevs. Nu när producentansvaret på bilar har inletts har vi ett samarbete med bilretur. Det innebär att vi har ett avtal med alla billeverantörer. Det innebär att oavsett vad ni har för bilmärke så kan ni vända er till oss och vi ser till att er bil skrotas på rätt sätt.

Ring oss om ni behöver hjälp med att bärga er bil till vår bilskrot.

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om vår bärgningsverksamhet.

Vart i Sverige kan ni utföra bärgning?

Vi utför bärgning främst i Östergötland med omnejd. Vi har vår bilskrot i Utterstad som vi utgår ifrån när vi bärgar bilar. Dock erbjuder vi bara bärgning för bilar som behövs skrotas på vår skrot.

Vad kostar bilbärgning?

Det varierar beroende på hur långt ifrån bilverkstaden är från vår verkstad. Det vi tar betalt för är vår tid och drivmedelskostnad. Vi är dock alltid konkurrenskraftiga prismässigt. Så slå oss en signal så ger vi er ett pris om ni är intresserade av bilbärgning.

Vilken typ av fordon kan ni bärga?

Vi har en bärgningsbil som kan bärga de flesta typer av bilar, skåpbilar och andra fordon. Oftast bärgar vi bara bilar som skall skrotas på vår bilskrot, dock kan ni alltid höra av er till oss om ni behöver bärgning trots att ni inte ska skrota bilen.